מה הסוד בזילוף הנכון?
אין אחד שלא נפעם למראה עוגה מושקעת העשויה ללא רבב. צצות להן שאלות רבות בקשר לרמת היכולת, האומנות והשעות העומדות מאחורי העוגה המרשימה. אם אתם חושבים שזה מסובך, דעו שלא כך הדבר. אם תעניקו לזה ניסיון, ריכוז, תשומת לב וכמובן, את הכלים הנכונים אין סיבה שלא תוכלו ליצור בעצמכם עוגות המייצרות התפעלות רבה בעצמן. הקליקו כאן למידע נוסף.
כחלק מהרכבת העוגה המפוארת, יש לדעת איך לזלף באופן נכון. אז מה הסוד בעצם?
זילוף העוגה מורכב מכמה שלבים:
- הכרת והכנת החומרים הדרושים עבור הקרם
- הכנת הקרם הנכון עבור סוג הזילוף שאתם רוצים
- מילוי שקית הזילוף
- הפעלת הלחץ הנכון, בהתאם לסוג הזילוף, על השקית בכדי שהקרם ייצא בצורה שווה מהצנתר
כל שלב ושלב עומד בפני עצמו ומכאן תצטרכו להעניק את תשומת הלב המלאה שלכם לשלב בו אתם נמצאים. עבור קרם מושלם דעו כי הפרטים הקטנים הם אלו שמשתנים ממתכון ולמתכון ולא כל קרם יתאים לכל עוגה ולכל אלמנט אותו אתם מנסים ליצור כקישוט. כפי שהצלחתם לראות עד כה, הזילוף מצריך מחשבה וידיעה מראש של המצרכים והכלים אותם תצטרכו.
לאחר שיצרתם את הקרם המושלם והגעתם אל שלב שקית הזילוף, בהתאם לרעיון שלכם ובהתאם למה שהוא מצריך עבדו עם שקית הזילוף. בין אם מדובר בצורות שונות של הצנתרים ובין אם אתם רוצים לשלב בין צבעים באותה שקית הזילוף. הדברים האלו דורשים אימון, זמן וסבלנות. אך עם ההתמדה שלכם תוכלו ליצור כל קישוט העולה על דמיונכם.
בתחילת המאמר הזכרנו שישנם כלים מסוימים אותם תצטרכו כאשר אתם מזלפים עוגה החל מיישור הקרם על העוגה ועד ליצירת פרחים רבגוניים. לאחר שעברתם את כל השלבים בהצלחה, תוכלו להתבונן בעוגה המקושטת ולמצוא בפרטים הקטנים את מה שניתן או צריך לתקן. רק אתם יודעים מה אתם רוצים על העוגה שלכם ולכן זה חשוב להתבונן בה בשנית בטרם הגשתה.
לסיכום,
הזילוף הנכון נמצא בתשומת הלב שלכם לפרטים הקטנים, לרמת הסבלנות שלכם וכמובן, כמה אתם אוהבים לאפות ולבשל במטבח. אם בא לכם לשלב את האמנות שלכם עם דברים מתוקים, קורס זילוף לגמרי יכול להיות התשובה עבורכם.